top of page

Onze Cavaliers

Cavalier-Beauties-Senna.JPG

Ons Senna, geboren 16 maart 2018. Een charmante, gezellige, lieve en sportieve dame die het heerlijk vindt om rond te struinen liefst zonder de riem. Bij ons Senna stroomt het jachtinstinct nog door haar aderen.

Cavalier-Beauties-Dewi.JPG

Ons Dewi geboren 16 september 2018. Een uiterst vrolijke, charmante, gezellige, lieve en speelse dame die het heerlijk vindt om op ontdekking uit te gaan en de andere dames uitnodigt om te spelen.

Cavalier-Beauties-Tess.JPG

Ons Tess, geboren 16 maart 2018. Een dametje met een lief, aanhankelijk karakter. Dit charmante dametje staat gelijk klaar om mee te gaan; winkelen of lekker kuieren langs de straten.

Cavalier-Beauties-Nylah.JPG

Ons Nylah geboren 16 september 2018. Een super lief, aanhankelijk dametje. Nylah is een echte knuffelkont. Het is een gracieus dametje die graag bij je is maar ook heerlijk kan spelen.

Cavalier-Beauties-Faya.JPG

Ons Faya geboren 10 oktober 2019. Een super lief, vrolijk meisje. Faya is een echte hartendiefje. Ze is altijd blij! Het liefelijke wat zij uitstraalt laat zij ook altijd zien.

Het is een gracieus dametje die graag bij je is en het heerlijk vindt om mee op stap te gaan.

Cavalier-Beauties-Fatith.JPG

Ons Faith geboren 15 december 2019. Een superblij meisje. Als ze kwispelt doet ze dat met overgave. Ze heeft bij ons dan ook de bijnaam 'vrolijke kwipselbips'. Ook knuffelen staat bij haar hoog in het vaandel.

Cavalier-Beauties- Evy.JPG

Ons Evy geboren 10 februari 2020. Ons sierlijke 'paradepaardje'. Altijd blij, altijd vrolijk. Evy is een nieuwsgierig dametje en gaat graag op ontdekking. 

Een heerlijk mokkeltje!

Cavalier-Beauties.nl-Kleinschalige-Fokke
bottom of page